Sinds ik jou heb,
bekijk ik alles anders.
Mijn glimlach,
breder dan ooit.
Slapeloze nachten,
zijn verdwenen.
Eindelijk,
mezelf gevonden.
Door jou.
Sinds ik jou heb,
schijnt de zon feller.
Mijn zweetplekken,
groter dan ooit.
Mijn handen,
worden warm gehouden.
Mijn angst,
is weggenomen.
Door jou.
Sinds ik jou heb,
voel ik me sterk.
Mijn stem,
slaat niet over.
De wind,
heb ik mee.
Het gevoel,
is geweldig.
Dankjewel.