~Zoektocht~
iedereen gaat door zijn moeilijke periode
wordt geconfronteerd met ziekte, angst en pijn
iedereen heeft een zoektocht
naar wie hij mag zijn.
elke zoektocht is weer anders
maar nodig zijn ze allemaal.
ik heb mijn zoektocht ook
heb gezocht naar uitwegen voor mijn verdriet
en heb ontdekt dat ik zocht
waar ik niet moest zoeken
op paden waar pijn alleen maar erger werd
ik kwam erop terug.
toen kwam ik tot de ontdekking
dat God van mij houdt
niet alleen in theorie
maar met Zijn hele hart
ik leerde wat dat voor mij betekenen mag:
dat ik altijd bij Hem terecht kan
met al mijn vragen, angst en pijn
dat ik nooit echt alleen hoef te zijn.
God zal me niet teleurstellen
Hij staat altijd voor me klaar
begrijpt mij helemaal.
Hij kent zelfs al mijn zonden
en ondanks dat
blijft Hij om me geven!!!
ik kan er wel niet bij,
maar ben Hem toch zo dankbaar!
Daarom wil ik voor Hem kiezen
mijn leven stellen in dienst van Hem
gaan waar Hij wil dat ik ga
wetend dat ik niet alleen zal zijn