Ik doe alles fout,
nooit kan ik iets goed.
ik heb het koud,
en weet niet hoe het verder moet.
Ik probeer ze blij te maken,
maar het gaat gewoon niet.
ieder heeft zijn eigen zaken,
en niemand die MIJ ziet.
Ik probeer het ze uit te leggen,
maar ze luisteren niet.
ik probeer het te zeggen,
maar niemand die MIJ ziet.
Ik heb zo mijn eigen problemen,
maar dat snappen ze niet.
ookal schreeuw ik: LUISTER DAN TOCH EVEN!
er is niemand.... die MIJ ziet....