Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
martelaarsmantel is afgeworpen
Ik ben alleen geweest
Klein en bang voor alles en iedereen
Drager van een groot geheim
Bang voor wat ik niet snapte
Wat ik niet kon bevatten
Maar ook niet kon vergeten
Ik walgde van mezelf
Walgde van mijn vader
Maar snapte niet waarom
Ik droeg mijn pijn alleen
Als een martelaar vol schaamte
Vond mezelf niet lief
De pijn sneed door mijn lijf
Verlamde me
Maakte me bang
Ik kon er niet over praten
Niet aan denken
Ik was alleen
Ik zat opgesloten
Liet niemand toe
Ik was schuldig alleen wist ik niet hoe
Zonder de impact te bevatten
sprak ik het uit
Deed ik mijn martelaarsmantel af
Er was walging en verdriet
Ze vonden hem de schuldige
mij niet
Toen besefte ik het pas
Ik ben een slachtoffer
Verdrietig zijn mag
Reacties op dit gedicht
imoan vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
entropy
:
Maandag, mei 24, 2010 22:26
Wat knap!
Over dit gedicht
Auteur:
imoan
Gecontroleerd door:
Sheena
Gepubliceerd op:
24 mei 2010
Thema's:
[Mishandeling]
[Eenzaamheid]
[Familie]