Ik heb het gevonden,
ik schreeuw het uit,
met handen gebonden,
is het mijn buit.
Zij hoort bij mij,
en ik bij haar,
Ge moogt het allen weten,
want het is waar.
Lieflonkend kind,
Ik zie u graag,
Kies voor mij,
nog liefst vandaag.
Van onschatbare waarde,
Door velen bemind,
Vertel het hen dage,
"ik hebt ne vrind"
deerlijk schoon,
misschien weet ge het al,
Ik koos voor jou,
echt boven al!