Bij sommige mensen is het bij de eerste ontmoeting warm
Je voelt je meteen op je gemak en je voelt je veilig vertrouwd
De eerste gevoelens bij diegene is meestal geen vals alarm
Er is een abrupte echte vriendschap die je opbouwt
Bij sommige mensen is het bij de eerste ontmoeting juist vervreemd
Je durft diegene niet aan te kijken en weet niet wat je moet denken
En al helemaal niet als hij bij zijn lieve woorden je adem beneemt
Jij niet wetend hoe je aan hem moet wennen en wat te schenken
Twee verschillende eerste gevoelens,
Bij de één een en al vertrouwd- en fijnheid
Bij de ander moet je ontzettend veel aan hem wennen
Maar wat als je met de tweede een relatie aangaat en nu twijfelt en spijt
Kun je dan zomaar wegrennen?
* Ik kan niet aan hem wennen, hij is me te vervreemd.