Ik probeer wel eens romantisch te schrijven
maar elke keer weet ik dat weer te overdrijven
het lijkt altijd zo negatief en slecht
maar eigenlijk is dat niet zo echt
een grote fantasie en goed gevoel
heeft een mooi gedicht tot einddoel
een stukje schrijfwerk afgeschreven
wil ik je toch iets anders meegeven
Ben trots op wat je hebt en doet
en onthoud goed
als je alles nog van je af kan schrijven
mag je best de realiteit een beetje overdrijven.