ik word gek van mijn gedachtes.
het gaat steeds maar weer door.
verlos me uit men lijde, op deze manier wil ik niet door.
mijn leven is een hell en het lijkt maar niet te stoppen.
een mes tussen men ribben of een kogel door men kop heen.
doe het nou maar snel, want dan heb ik geen pijn meer.
al zou ik later beslissen, zou het hetzelfde zijn.
het liefste zou ik wille, dat ik dood zou zijn.
geen beelde meer van vroeger.
wat zou dat heerlijk zijn.
zogoed als al mij exen, op een enkele meid na.
gingen ze steeds vreemd, kijk wat dat heeft gedaan.
ik durf me niet te binden, ben bang dat het herhaald.
daar ging mijn zelfvertrouwen, iets wat echt niemand wil.
zit ik bij een meisje, zo zenuwachtig als de pest.
mijn heele lijf te trillen, want het liefst wil ik daar weg.
dat meisje had het door en zij wou met me praten.
denk ik er nog meer aan, nu zit ik weer met hoofd pijn.
dit wil ik echt niet meer, kan het niet meer aan
het gaat denk gauw gebeuren ik verlos me uit men lijde????