eens wordt het donker
en dan wordt ik bang,
bang om jou kwijt te spelen
want jij mijn liefste,
jij bent alles voor mij
voor jou zou ik hemel en aarde verplaatsen
om maar een blik van jou op te vangen
want jij bent zo oneerstaanbaar mooi
zo... ik kan het niet zeggen met woorden
alleen met een kus
met mijn lippen die teder jou lippen raken
ik kan het alleen zeggen met I LOVE YOU MY DARLNG