Ga niet weg
__________________
Je was zo lief die dag
Zo leuk en knap
Je sprak met me, alles mag
Je schreef je naam zelfs op m'n map
Maar op de fuif die avond
Zag je me niet staan
Ik draaide rond en rond
De vriendschap en liefde was gedaan
Je danste met andere meisjes
En ik keek naar jou
Ik was zo verdrietig en boos
Je zag niet hoeveel ik van je hou
Ze speelden het lied
waarop ik met jou wou dansen
Mijn grootste droom en wens
Ik waagde mijn enige kansen
Maar ik ben nu eenmaal geen mooi meisje
Ik liep weg, kon het niet meer zien
Je zag het niet eens, wat deed het je ook
Ik huilde, huilde omdat ik nergens voor dien
Mijn tranen bleven vloeien
Het was niet meer te stoppen
Alle emoties, alle gevoel, het vloeide weg
Het verdriet om jou, om alles
Om mijn leven, mijn bestaan, mijn eeuwige pech
Oh ik mis je, zo heel erg
Blijf bij me, ga niet weg
IK hou van je, zo onmenselijk veel
Heb me toch lief, hou toch ook van mij
Blijf bij me , ga niet weg
...