Terwijl ik weet hoe ik de zwart ijzeren locomotief
zou kunnen stoppen,
Word ik meegenomen op hoge snelheid
en zijn mijn voeten samengesmolten met de vloer
Voortgetrokken op hoge snelheid
Mijn reis is onvoorspelbaar en lang
Mijn innerlijk is een dictatuur
En word getiranniseerd door impulsen en emoties
Deze tirannie wordt met zware artillerie bevochten
Door mijn onwetende omgeving
Door de onwetende normen en waarden
maar vernietigen daarbij ook het fort, mij.