De leraar Moraal
_____________________
De dag dat je op school toekwam
Nieuw en onbekend
Zag ik je en je was zo zalig mooi
Niemand anders kon het zien
Ze vonden je afschuwelijk en vreemd
Ik mocht niet zeggen wat ik dacht
Maar elke dag opnieuw
kruisten onze blikken even
Jij de leraar, ik een kind
Mijn liefde voor je was onmogelijk
En je lachte zo lief
Je was zo aardig tegen me
IK kon het niet bevechten, het was te echt
Ik bleef het verbergen
Maar m'n liefde voor je was zo hecht
En de GWP kwam, ik wachtte op de fuif
Ik hoopte op een slow met jou,
hoe onmogelijk het ook leek
De liedjes gingen voorbij, je kwam niet naar me toe
Ik werd gekwetst door anderen
IK kon het niet meer aan, begon te huilen
Ben dan maar even weggegaan
Toen ik terugkwam, de laatste slow
IK hoopte niet meer, het was te laat
Zat in een hoekje, hoorde de muziek niet meer
Maar dan kwam je naar me toe
Je zag me huilen
Nam m'n hand en hield me vast
M'n lichaam dicht tegen het jouwe
Ik weet, het is onmogelijk
Een hopeloze liefde
Maar ik verdronk in je aanwezigheid
En nu hou ik meer dan ooit van jou
Mijn liefste leraar Moraal
...