Ik die dacht
zo ver te staan
te weten
tot waar mijn grens
kon gaan
begrepen
waar ik stond
en hoe ik daar
terecht kwam
goed weten
wat men vond
hoe men deed
met alle kracht
altijd lacht
ik die dacht
maar nu denkt
hoe heb ik het zover
gebracht
hol vanbinnen
rol vanbuiten
acteren in een
levensstuk
op de planken
van 'Zaal Ongeluk'.