In leegte vind zij toegang
gedachten te vervullen.
Eens tekende zij overwinning
werden vellen puntensystemen
en droegen botten scoreborden
winst met zich mee.
Nu wint zij nog wel maar
vooral de doekjes om te stelpen
en de teleurstelling van
warme druppels op de vloer,
van nachten op gedachten.