Naar boven.
Wanneer het tijd is de storm te trotseren, zal ik er zijn.
Als de tijd gekomen is om bergen te verplaatsen, zal ik dit doen.
Mocht het zover komen dat ik door de vurenzee zal moeten lopen, zal ik mijn voeten branden.
Tijd is de klok die tikt, seconde na seconde.
Uur na uur, Dag na Dag.
Zal het ooit gebeuren dat de Oceaan moet worden overwonnen, zal ik nat thuis komen.
Wat als het zover is dat de bliksem mij raken wil, zal ik schuilen in een open veld.
Gaat het spoedig gebeuren dat er hellevuren komen, zal ik naar boven wijzen.
Tijd is de klok die tikt, seconde na seconde.
Uur na uur, Dag na Dag.
Tijd is de klok die tikt.
Stopt het met tikken, is het tijd.