Jij mijn manneke, Jij bent zo mooi.
Zo mooi als een ster in de nacht
Er is geen enkel moment op de dag dat ik niet op jou wacht
Ik wil voor altijd bij jou zijn,
Met jou aan mij zij voel ik mij zo fijn
naast jou liggen geeft mij zo goed gevoel
Nu we samen zijn en ons leven opbouwen is dat ook mij doel geworden
Mijn liefde voor jou zit heel diep van binnen
Dit kan ik niet beschrijven in een paar zinnen
Ik hoop dat je jou nog gelukkiger kan maken dan jij nu al bent
Nooit heeft iemand mij zo weten te raken dan jij!
jij geeft mijn leven weer zin.
Jij mijn manneke jij bent de gene die ik zo bemin
Met jou wil ik nog jaren door het leven gaan.
Jij bent voor mij de ware. jij zal mij altijd laten stralen.
Ik hou van jou lieve schat
Jij bent het kostbaarste wat mijn hartje bezit
Sabina-shirl