ik zie een meisje in de spiegel
Vol blijschap maar ook verdriet
Waarom voelt zich zo
Waarom geven sommige personen haar zo veel verdriet
Ik zie een meisje in de spiegel
Die heel graag gelukkig wil zijn
Even geen verdriet en pijn
gewoon heel even heel blij wil zijn
Ik zie een meisje in de spiegel,
Die alles maar van andere slikt
Ik zie een meisje in de spiegel.
die soms heel even stikt
Tja dat meisje in de spiegel dat ben ik
Shirley 10 feb 2010