ik koos voor jou,
Alweer 2 jaar geleden
niet voor even, maar ik hoopte voor altijd.
Ongeacht onze leeftijdverschil
Wist ik het heel zeker met jou wilde ik voor altijd samen zijn
Vaak heb ik gedacht die man raak ik kwijt aan een andere meid
maar jij hebt juist mijn eigen ik weer bevrijd.
Ik weet zeker wij zullen voor altijd bij elkaar zijn.
Ik koos voor jou.
Ik weet zeker dat wij bij elkaar horen
Ik hou van jou Heel mijn leven lang.
Nu we samenwonen word dit alleen maar meer
Ik realiseer dat ik in een nieuw avontuur ben gestapt maar ik heb geen enkele spijt.
Het maakt mij juist heel erg blij dat ik bij jou kan zijn.
Shirley 30 jan 2010