Ik ben in de war.
het is zo bizar,
Jij bent daar in Afganistan.
En ik ben hier in nederland.
Ik mis alles wat wij hebben onze vriendschapband
Maar nog even volhouden dan kom jij terug
Ik hoop heel vlug
ik moet volhouden
en niet opgeven..
Tot snel mijn vriend
'shirley 13 jan 10