voor altijd in mijn hart
Lopend met jou,langs het water,hand in hand
Onze voetstappen achterlatend in het warme zand
Je veroverde toen al een plekje in mijn hart
Vanaf die dag was er voor ons iets moois gestart
Zoveel liefdevolle dagen die ik met jou al heb doorgebracht
Jouw liefde voor mij geeff me zoveel kracht
Mijn liefde voor jou is oneindig veel
Ik weet zeker dat ik die gevoelens met je deel
Al die warmte die we voor elkaar voelen
Ik hoef maar iets te zeggen en je weet wat ik bedoelde
Er is een speciaal plekje in mijn hart voor jou alleen
Want nu na een tijd van verdriet kan ik nog niet om je heen
Ondanks de tranen die ik om je heb gelaten
Heb je mijn liefde nog steeds, ik zou je nooit kunnen haten
Mijn gevoelens voor jou zijn nog steeds gebleven
Want jij hebt me zo iets moois gegeven
Er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan je denk
Dat ik jou heb ontmoet is een heel mooi geschenk
Ik zal je liefde en bezorgheid nooit vergeten
Dat mijn liefde voor jou blijft bestaan, wilde ik je heel graag laten weten dat je voor altijd in mijn hartje zal blijven bestaan
Sabina-shirl
(shirley)