25 maanden zijn er voorbij toen ik besloot dat ik na 6 jaar niet meer bij je wilde zijn.
Tot de dag van vandaag doet me dat nog ontzettend veel pijn.
Soms wilde ik graag dat wij nog samen konden zijn,
Diep in mijn hart voel ik die intense pijn.
dit is soms niet fijn.
Heel soms mis ik jou nog even.
jij was de eerste liefde in mijn leven
Maar helaas kon jij mij niet alles geven
Dus besloot ik om apart van elkaar te gaan leven.
Ik had je zo veel nog willen geven.
Maar ik heb die hoop toen opgeven
En verder gegaan met mijn eigen leven
Jij en ik hebben ons samen toen opgeven
Onze relatie na 6 jaar opgeheven
Samen zijn we anders gaan leven
Ën misschien wel een andere onze liefde gegeven
Door mijn keuze ben jij achtergebleven
Heel even dacht ik dat wij vrienden konden zijn
Maar het doet me pijn dat je mij bent gaan haten
Dus dat verhaal heb ik maar gelaten.
Er zullen nog velen dagen bij op komen
Het was niet te verkomen
Dag lieve M… jij bent bij mij gebleven in mijn hartje.
17 nov 09
sabina -shirl