duizenden ogen iedere dag,
mensen achter je rug
de angst die je tegenhoudt
te leven ,soms te ademen,
angst voor iets aangedaan te worden
duizenden ogen iedere dag
en toch mis ik die arm om me heen,
mensen kijken niet verder dan mijn gezicht,
woorden overbodig.
ik zoek en ik zoek
naar die ene die me begrijpt zonder
woorden
door alleen in mijn ogen te kijken.
ik ben zo angstig
dat ik tranen in mijn ogen krijg
het slaat naar mijn hart,
ik verlies kracht elke dag opnieuw
en opnieuw
ik voel me zo klein
in deze grote wereld,
ik kan het niet uitleggen
help me dan
help me tegen die duizenden ogen
-heb verschrikkelijke angsten op het werk-