Niet bij elkaar.
Waarom word het ons zo moeilijk gemaakt,
mogen we niet samen zijn.
Gunnen anderen ons niet het geluk,
en doen ze ons onbewust pijn.
We moeten het al doen met spaarzame momenten,
zo vaak zien we elkaar niet.
met die paar dagen die we bij elkaar zijn,
zien ze dan niet ons verdriet?
Die stomme afstand tussen ons,
het is niet makkelijk daar mee om te gaan.
ik wist het vanaf het begin,
ik zal me er door heen moeten slaan.
als het aan mij lag zat ik elke week bij je,
dat is een ding wat zeker is.
Het is alleen niet haalbaar,
en je moet eens weten hoeveel als ik je mis.
Ik mis die knuffel,
op momenten dat ik me rot voel.
die spontane zoen op me mond,
je weet wat ik hier mee bedoel.
Ik hou van je lieverd.