Ik heb vandaag wat gekregen van m'n meid,
Een stukje van d'r dagboek,
Iets wat confronterend is en iets leuks,
Maargoed,
Gelukkig ben ik niet iemand die een gegeven paard in de bek schijt,
Erg aandoenlijk allemaal,
Werd er gelukkig niet stil van,
Maar misschien gaat ze nu nog wel veel meer vertellen,
Misschien is nu het schaap over de dam,
Met m'n meid voel ik me toch altijd fijn,
En ik geniet ervan,
Want het leven is klein,
Wat vond ik het leuk om dit van haar eens te lezen,
En lieverd, ik maak mijn fouten van toen niet nog een keer,
Want wie een kuil graaft voor een ander stoot zich niet twee keer tegen dezelfde molenwiek,
Heet is me er niet met de paplepel in geslagen,
Daarom als je twijfelt moet je altijd alles aan me vragen,
En niet de kat uit de bosjes loenzen!