Het moment
weer alleen
zonder liefde
zonder jou
Leugens om mij heen
gedachten die dwalen
het is niet mijn schuld
of toch wel….
Je zegt van niet
het voelt van wel
je heb bindingsangst
dat is wat jij zegt
Het zou geen probleem zijn
als je om me geeft
maar dat doet het wel
of is het iets anders
De gebondenheid
aan mij – aan een persoon
je bent gewoon niet serieus
een traan die rolt
Verdien ik het niet
om één keer geluk te hebben
leuke herinneringen vervagen
slechte die blijven
Je hebt me bedrogen
met je spelletjes
je woorden
je ogen, je lach
Iets wat ik niet zal vergeten……
Waarom is mijn gevoel zo sterk voor jou???
-------------------------------------------------------
The pain will die, the memories will stay….
Hoping for a new tomorrow every day….