Vertrouwen
Mijn gevoel zegt dat je niet eerlijk bent,
dat je dingen voor mij achter houd,
Terwijl je mij al heel lang kent,
en ik je altijd heb vertrouwd.
Maar om één of andere reden ben ik dat vertrouwen kwijt,
door dingen die je zei tegen mij,
daarin bespeurde ik geen volledige eerlijkheid,
'k ben bang dat ik uit je leven glij.
Eerlijk zijn en openheid stond bij ons hoog bovenin,
we hebben zelfs over moeilijke dingen gepraat,
als je dat vergelijkt met gesprekken in het begin,
nu duren ze vaak tot 's avonds laat.
Durf je gevoelens te tonen, wees duidelijk naar mij toe
ook al is het moeilijk voor jou,
en weet je het niet te omschrijven hoe,
weet dat ik van je hou.
Alleen deze woorden kan ik moeilijk zeggen,
omdat mijn vertrouwen een deuk heeft opgelopen,
het is voor mij moeilijk uit te leggen,
dat het weer goed komt blijf ik hopen.