Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
laat iets weten
hey jij daar uit..........
en alles goed met jou?
ik hoor echt niets meer
van jou en ik heb het daar
eerlijk gezegd heel moeilijk mee.
Waarom laat je niet gewoon
niets weten?
Het moet niet groot zijn maar gewoon een seintje.
Meer moet het niet zijn.
Ik mis je echt enorm.
Ik mis de vriendschapsrelatie die
we de eerste dagen hadden.
Je hebt me zo hard gesteund
wanneer je het zelf heel moeilijk had.
en nu hoor ik niks meer van jou.
laat alstublieft iets weten...
Reacties op dit gedicht
Effie vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
Effie
Gecontroleerd door:
Susan
Gepubliceerd op:
26 april 2002
Thema's:
[Zomer]