een zonnestraal
en een steek in mijn hart
het gaat me niet
echt best af
daarom wil ik gaan genieten
van al het moois
en niet meer denken
het geluk komt niet meer
een herinnering ophalen
aan een gelukkig moment
bij een nederlaag
genieten wat eens is geweest
durven zeggen
'ik hou van jou'
en niet bang worden
van een afwijzing
bij iemand
aan een tafeltje
durven gaan zitten
om een gesprek te beginnen
het zijn kleine dingen
die voor een zonnestraaltje zorgen
diep in je hart
misschien verdwijnt dan je hartenpijn