Één woord van jou is een plakkerig snoepje voor een kind
Één beweging geeft de zon warm op mijn huid
en een gekleurde klank van de golven uit de zee
Één kleine lach en ik val dwars
door een paars bloemenveld
op een wolk in de kruipende lucht
Één mysterie met elk puzzelstukje
op een plaats waar ik terechtkom
door jou
overal
en waar de veren op en neer dansen