Wijn met zoveel wensen
Uit het glas van mijn Rosé
Vul de liefde tot mijn grenzen
Neem mij stiekem met je mee
Je lacht op mijn gehandel
Gaat mee met deze dans
Met je haren zoet amandel
Rode lippen, volle glans
Scharlaken wild verlangen
Zoek naar wederwoord gemeen
Betoverd en bevangen
Wil jouw armen om mij heen
Met een masker van vertrouwen
Keert verstand van het gevoel
Om een vriendin zo te behouden
Maar dat is toch niet mijn doel