Als klein meisje had ik je nodig.
Maar ik ben nu geen klein meisje meer
wat doet dat jou toch zeer.
Weet dat ik jou niet meer als mijn vader beschouw
Het is NOG STEEDS mijn lieve moeder waar ik op bouw.
Kan NIET MEER over mijn hart verkrijgen om te zeggen:
Papa ik hou van jou.
Sorry dat ik niet op jou lijk
Sorry dat ik niet zoals jou ben!
Jaren lang heb ik alles gedaan op jou manier..
Zoals jij dat graag wou,
maar heb ik gezegd dat dit altijd zo blijven zou?
Het wordt tijd dat je hier aan went..
Voor jou staat mijn telefoon uit.
Ik ben voor jou niet meer bereikbaar!
Er is teveel gebeurd
Allemaal heb je het langs je heen laten gaan.
Ik wil hier niet meer kapot aan gaan.
Heb al teveel gehuild om jou!
Vader & dochter bestaat niet meer.
Bij deze zeg ik: ''Dag papa''
Nu doet het me geen pijn meer.
Ik lijd mijn eigen leven en ga vanaf nu mijn eigen weg.
Zonder jou..
Je bent te laat en nu heb je pech.