hoe vertel ik jou dat mij liefde niet meer leeft
dat mijn hart het jou niet meer geeft
hoe leg ik je uit dat ik nog wel om je geef
maar niet meer voor onze liefde leef
hoe leg ik het je uit
zonder dat je huilt
zonder dat je boos wordt
ik kwam nooit iets tekort
en heb nooit iets te klagen gehad
maar ik ben het nu zat
zat om voor jou te leven
en alles aan jou te geven
terwijl ik het niet wil
mijn gevoel voor jou is nu echt kil
ik heb het gehad ik ga er aan onderdoor
ik kan en mag mezelf dit niet aandoen
toch geef ik je weer een zoen
hoe zeg ik jou dat mijn liefde voor jou niet meer leeft
dat mijn hart jou de liefde niet meer geeft
hoe zeg ik jou
dat ik wel van je hou
maar niet genoeg voor jou doel
snap je wat ik bedoel
ik wil je niet kwijt als vriend
maar ik weet dat jij wil niet verdient
hoewel je me de schult van alles geeft wat er mis is
en me vanalles verwijt
moet ik dit nu echt aan je kwijt
ik kan dit neit meer , het doet zeer
maar het is het beste voor ons allebij
toch blijf ik altijd aan jou zij.