Ik probeer een goede vriendin voor je te zijn.
Maar van binnen wil ik zoveel meer.
Het blijft me maar volgen.
En zo gaat het keer op keer.
Ik wil je zo graag vertellen wat ik nou echt voor je voel.
Gewoon naar je toe lopen en zeggen wat ik nou echt bedoel
Maar mij hart houd het tegen omdat ik weet dat het niet gaat.,
Het is geen wederzijdse liefde en ik ben vast toch al weer te laat.
Er loopt geen jongen in de wereld die kan voldoen aan de wensen van mijn hart.
Alleen jij en dat maakt me zo verward.
Omdat ik soms wel is denk dat je de ware voor me bent.
Maar dat het me steeds niet lukt ik ben het wel gewend.
Ik probeer je maatje te zijn en verder niet.
Maar het doet men zo’n zeer en het brengt me verdriet.
Maar ik moet het toch maar is gaan accepteren denk ik dan van binnen.
Dat het wel misschien nooit meer zal worden en je nooit zal kunnen winnen.
Maar steeds blijf je me maar volgen en kom je steeds weer op mijn pad.
En weetje .. ik moet je eerlijk zeggen.
Ik heb nog nooit zo veel liefde van iemand gehad.:$
Ik hoop dat het ooit meer word
Dan alleen maar vrienden zijn.
Ik hoop dat ik over een aantal maanden kan zegge….
B…….Jij bent de mijn