Ademnood
Joh... die Job
daar stond hij nou, met al die leiders samen
die Haagse meute met bekende namen
een vraag meneer, voor U, voor haar
een ronde kring ja zegt U het maar
hoe denkt U over dit, en dat
hoe gaat dat in die grote stad
na jaren van besturen
althans zo moest het lijken
komt hij hier nu ook eens kijken
meneer Cohen kunt U mij zeggen
hoe denkt U, dat uit te leggen
nou mevrouw U vraag is helder
ik zal U zeggen:
he....hu..i...hakel...br..als..
wil...nie...ja..weet was beloo...maar...brak
het komt er aan, zijn gezicht trekt strak.
zijn das gelijkt een echte strop
hij neemt een slok
en zie echt waar, daar is het dan
hij geeft het op ...
''het Kwartje van Kok''
J.GROOT