Meid
Het leven is moeilijk
Ik kan het niet anders zeggen
Of vergemakkelijken
Maar ergens weet je het zelf ook al wel
Het beste is om het naast je neer te leggen
Soms
Die problemen en zorgen
Laat het maar varen naar morgen
Het komt wel goed met jou
Dat weet je toch?
Je hebt de ervaring
Die je erdoorheen zal helpen
Menselijk
Zijn deze gevoelens alleen
En die zijn niet altijd wenselijk
Voor je ziel, je moet het doorstaan
Het is een pad
Die je aflegt
Zoals al die andere paden
In het verleden
Je slaat je er wel doorheen
Het leven is gemeen, op die manier
Maar het is het pad…