even wat woorden voor een oprechte dank
bedankt
bedankt voor al je liefde
voor je oprechte woorden en alle tranen
bedankt voor je troost
hulp, steun en hoop
door kracht en passie
bleven we plakken als stroop
bedankt voor je glimlach
die me elke dag deed stralen
bedankt voor je waardering
volle begrip en je mooie verhalen
bedankt voor het leren
van alles wat ik heb geleerd
bedankt voor je lieve aanraking
en je zachte woorden
bedankt voor al jou vertrouwen in jou en mij
jou geloof in elkaar en liefhebben
bedankt voor jou gouden goede hart
waar ik nog elke dag trots op ben
bedankt voor al jou vreugde
bedankt voor jou zielswerk
bedankt voor het bij je thuis voelen
in een huis vol liefde en verlangens
bedankt voor je gastvrijheid
plezier en gezelligheid
bedankt dat we samen konden lachen
maar ook serieus konden zijn
bedankt voor medeleven
geloof en acceptatie
bedankt voor het samen slapen
het drinken en samen van alles eten
bedankt voor je humor
en dat je met hart en ziel van me gehouden hebt
bedankt voor de vrede
dat was wat in jou zat
bedankt voor je genieten
jou werken en onze wilde nachten
bedankt voor jou overvloed van warmte
dat ik voelde wanneer ik dicht bij je was
bedankt voor jou blijheid
voor jou eigen meningen en tederheid
bedankt dat jij mijn vriend wou zijn
bedankt voor geluk dat van jou kwam
bedankt voor jou zorgzaamheid
voor jou hart die ik innig mocht horen kloppen
bedankt voor jou eerlijkheid
en vermogen om te willen delen
bedankt voor jou vriendelijkheid
altijd denken aan een ander..
bedankt voor de tijd
die je voor me vrijmaakte
bedankt voor bescherming
veiligheid en jou spierballen
bedankt voor het schijnen
van de zon in je hart naar mij
bedankt
bedankt voor de liefdesliedjes en kussen
en knutselwerkjes en brieven
het waren de allermooiste ooit gehad
bedankt dat jij bij mij was
al die minuten, uren, dagen en jaren..
bedankt voor al je goede raden
je bent er één uit duizend
bedankt voor het vasthouden van mijn hand
voor het fietsen en wandelen op het zand
bedankt voor je herzien
en jou grote klasse
bedankt dat je me in je hart liet
je bent voor mij een heilig persoon
bedankt om van me te houden
hoe moeilijk soms ook
ik wil je meer bedanken dan ik je bedanken kan
want jij bent voor mij de allergeweldigste man
liefs