Ik zet een stap en ik val,
Ik wil op staan maar het gaat niet.
Ik ben gevallen, in een diep donker dal.
Ik kijk omhoog waar nog wat licht is,
maar langzaam word het donker.
Het licht,
is dat wat ik mis?
Of is het jou?
je zei dat ik alles kon wat ik wou.
Maar dat is niet waar!
Je hebt me bedrogen, en me keihard voorgelogen!
Is dat wat je wil?
Wil je me slopen, ijskoud en kil?
Als je me niet mag,
zeg het me dan!
Of dacht je dat ik het niet zag?
Ik wou al niet meer leven, denk je dat dit dan helpt?
het leven is niet makkelijk,
het liefst ben ik dood,
En dan ook wel gelijk,,
Ik zet een stap, en ik val.