Ik mis je...
Mijn lieve trouwe schat,
wanneer kom je uit dat zwarte gat?
Ik mis je steun en toe verlaat,
het is soms moeilijk te peilen hoe het met je gaat.
Potdicht zit je dan,
Mag ik vragen, vertel het als je kan.
moet ik luisteren, of iets zeggen,
of wil je gewoon je gevoel uitleggen.
ik mis je lach, je gekke doen en laten,
kleine momenten, mogen nog niet baten.
Dan ben je weer terug bij je gevoel
en stom genoeg is, dat ook waarmee ik woel.
ik mis je vechten, dat kan ik niet voor twee.
help me alsjeblieft mee.
Samen gaan we hier doorheen,
Ik mis je nu, maar straks lachen we nog maar alleen.
JvJ Xxx