Even schoppen
even tieren
mag ik eindelijk ook eens klieren
Alles is veranderd rondom mij
deels uit vrijheid deels gedwongen
mijzelf in vreemde bochten gewrongen
Onzichtbaar en onvindbaar
het is te gek voor woorden
en dat voor één gestoorde
Ben je dan niet bereikbaar meer
blijkt internet het fenomeen
en ga je daar als stalker heen
Verwerkingsproblemen en sociale ontwikkeling
obsessief achtervolgingsgedrag
gewoon verknipt dus,als ik het zeggen mag
Er is maar één remedie die dit kan stoppen
Opsluiten,eenzaam in een isoleer
dan kan het namelijk echt niet meer
Dit is het laatste wat ik er kwijt over wil
had het er even zo mee gehad
het lucht heerlijk op,dus dat was dat
Even schoppen
even klieren
eindelijk na zeven jaren ook eens tieren