het komt steeds dichterbij
de gedachte gaat door mijn hoofd
aan niks anders denkend
loop ik over straat.
ben nog jong, dus is nog vroeg
maar ken niej wachten
vroeger of later gebeurd het toch wel
kan het beter versnellen
het is zo gebeurd
ik kan het voelen
trillingen over me heen
ik kan het voelen
kan niet langer meer wachten
deze week nog ben ik weg
voorgoed in een diepe slaap
ogen gesloten
in rust en vrede leef ik voort
in een andere wereld
ver hier vandaan
leef ik in rust.
hemel of hell,,
maakt mij niet uit
weg van hier
is alles wat ik wil!
Xxxxxx