Word je niet moe van jezelf?
Iedere keer mijn gangen na gaan.
Iedere keer leugens vertellen,
Iedere keer je verdiepen in een ander leven.
Kom op,
Je hebt jezelf bewezen.
We weten allemaal dat je zielig bent.
We weten allemaal dat je geen beter leven hebt.
Dat je jaloers bent op wat wij wel hebben en jij niet.
Ook al is je leven nog zo min..
Probeer er het beste van te maken.
Want ik word moe van jou gedoe.
Iedere keer weer die saaie bedoelingen,
Gezeur om niks.
Kom op,
Probeer wat van je leven te maken.
Want wat je nu doet,
Is nog lager dan je laagste niveau..
Ga door met je leven,
Zoals je iedere keer roept.
Val me niet lastig.
Want het doet me niks.
Denk eens niet dat je wat aan het geroddel hebt.
Of dat je beter bent.
Want de bewijzen liggen voor je eigen neus.
Vrienden die heb je niet.
Ik ben niet dom,
Dat ben jij.
Ga door met je eigen leven,
Hoe zielig het ook mag zijn..
Maar val mij niet telkens lastig.
Dat jij geen geluk kent,
Hoeft niet te betekenen dat ik ermee moet zitten.
Want ik heb wel een gelukkig leven,
En een gelukkig einde.
Het spijt me voor je,
Maar je moet het alleen doen.
Maak er wat van,
Of brei er een eind aan.
Boeit me niet wat je doet,
Maar val me niet lastig.
Ik ben jou niet,
Jij bent mij niet.
En laat dat ook zo blijven.
Jaloezie is een ziekte.
Het neemt bezit van je hele leven.
Het is een zielige ziekte,
Past bij jou.
Want jij bent zo.