het is verboden,
om ooit gelukkig te zijn,
nergens kan ik mezelf zijn,
nog niet eens in mijn eigen huis.
alles worde me verboden, alles word me ontzegt.
het enige waar ik goed voor ben is jullie zooi opruimen.
Wie is hier thuis de schoonmaker?
wie zorgt nou voor wie?
Ben van binnen dood maar van buiten leef ik nog.
Mezelf ben ik al niet meer!
ik ben 15 jaar. maar ik leef als een moeder!
ik zorg voor jullie!
door mij komt er eten op het bord.
door mij leef je in een net huis.
door mij heb je schone kleren.
door mij is er eten in huis.
maar nog is het niet goed!
Ik heb amper tijd voor school.
ik ben blij dat ik net overal voldoende voor sta!
ik mag jullie geen vriend hebben.
denk nou maar niet dat ik het uitmaak!
hij en ik zijn voor eeuwig.
Rustig maar "ouders" nog een paar maanden.
dan ben ik 16 en woon ik hier niet meer.
jullie hebben mij verboden gelukkig te zijn.
ik heb mezelf verboden jullie kind te zijn!
ik ben nu van de ouders van mijn vriend.
nog een paar dagen.
dan zoek je maar een andere slaaf!