Mijn ochtend naar de knoppen,
mijn humeur verpest,
mijn gezicht een donderwolk.
Mijn werk een rotzooi,
mijn aandacht bij niks bij te houden.
Zelfs jou zien helpt me niet
om mijn geluk terug te vinden.
Maar jouw affectie kan dat wel.
En dat weet je ook,
want net als ik
op punt sta
in huilen uit te barsten
kom jij me een schouderklopje geven.