Ik kan mezelf wel voor de kop slaan
Ik had nooit moeten eten
maar ik moest
Had ik maar gezegt “ik heb geen trek”
dan had ik niet moeten eten
maar nu moest ik dus toch
Het is gebeurt, het eten zit in mijn maag
maar ik wil het er niet in hebben
het moet eruit, eruit, eruit..
Alleen lukt het niet
ik krijg het er niet uit
het vaak ik het ook probeer
Hoe hard mijn keel ook pijn doet
het lukt niet
dat doet me nog meer pijn
dan de pijn van mijn keel
Eten wil ik niet
maar moet het wel
het is voor mij een hel
Ik ben zo ontzettend bang
voor eten want het maakt me dik
dat wil ik net niet
Ik wil niet dik worden
wil niet meer eten
wil weg uit deze hel..