Niet echt een gedicht;
We hielden elkaar maar vast en streelden
Een zoen en staren in elkaars ogen
Alle energie begon weer te stromen
Zo compleet, vertrouwd, rust tot bijna high
Het is ons overkomen
Elkaars wederhelft meegenomen
Leren voelen zonder emoties of denken
Als een spirituele ervaring
Jou draag ik bij mij als een magneet
Hier valt niet tegen te vechten
Zo heftig en puur, elkaar aanvoelen
Weinig woorden, maar genieten van die paar momenten
Het afscheid verschrikkelijk, tot verwarring
Ik was bang te verliezen, verwarring leek op twijfel
Ieder een lange weg moeten leren
Het was te vroeg, omringd door verkeerde mensen en tijd
Ze zuigen je leeg en beschadigen ons vertrouwen
Voor mij niets liever dan onze liefde ooit weer te mogen begeren
Niets wat ik nu zekerder weet dan mijn geloof in jou en mij
Zoals voorbestemd en de tijd er klaar voor is ´wij´