Ja,
doe het maar,
doe het maar zoals ieder ander jongen die rondloopt op deze aardbodem!
Hou van me, doe alsof je om me geeft
en dan, breek je me!
zoals iedere jongen!
jullie breken me!
Kom maar doe het maar!
maak me ongelukkig,
maar me maar dood.
dat is wat jullie willen!
het is ook allemaal zo vercracked,,
leven is hard!
dat heb ik ondertussen nu ook wel door,
maarwaarom blijf je me nou breken?
wat heb ik misdaan?
~doodleeftinmij~