Eerst een vriend en dan geslaagd!
Even momenten dat dat aandacht vraagt.
Momenten waarop je enorm blij moet zijn
maar toch diep van binnen die pijn
Oma het gemis van jou om me heen
niemand niet het merkt, nee geen een!
Na al die jaren bent u nog niet vervaagd in mij
U zou op zulke momenten heel trots zijn en blij!
U zou laten merken hoe trots u bent
En het vertellen aan ieder die u kent
U was altijd eerlijk en trouw
Weet dat ik nog steeds veel van u hou!
Met dat in mijn hoofd
Iets wat niemand van mij beroofd
Gaan ook deze momenten voorbij
maar u blijft altijd diep in mij!
R.I.P Oma!