kruisende paden
verlaten straten
keer op keer
weer en weer
voor elke top een dal
voor elke volle zaal
een lege hal
als levengolven
op
en neer
zo deind mijn leven
op het ritme van water
een golvend landschap tekent zich af
op zich
oneindig lang
de lengte van het leven
maakt iedereen bang
lopend lang of kruipend kort
blijvend ongelukkig
oneindig
tot aan het graf