als ik in je ogen kijk
dan zie ik die ondeugende vlammetjes
in die helder blauwe ogen van je
ooh dan zou ik je kunnen kussen
maar dit is slechts een illusie
want jij voelt niets meer voor mij
terwijl ik smacht naar jou
maarr het is over voorgoed deze keer
terwijl zal ik blijven smachten naar jou
al is het maar voor een kus
maar wij konden niets worden
want jou lichaam in vergelijking met het mijne
is dat van mij een stortplaats
en het jouwe de hemel