die glimlach van jou is zo mooi
en heel de les kijk ik naar jou
zonder dat het ook maar iemand merkt
ik wil bij je zijn
want zonder jou kan ik niet leven
maar toch ik moet je vergeten
want anders zijn er weer die verhalen
die verhalen over afkeer en verdriet